Forum IceFact

IceFact - soft gratuit de facturi şi chitanţe => IceFact Server => Topic started by: gramaleonard on December 17, 2013, 01:40:43 PM

Title: intrebare
Post by: gramaleonard on December 17, 2013, 01:40:43 PM
vreau sa am programul pe 3 calc.
daca serverul unde "leg" cele 2 pc-uri sa spunem ca il opresc,celelate 2 pc-uri vor fi capabile de emitere facturi,chitante si alte operatii?(emitere facturi ma intereseaza pe mn in special).
-sper ca nu exista nici o problema daca acestea sunt conectate prin wi-fi.

offtopic:pentru ca sunt nou ( prefer sa nu caut :))icefact tine minte ultimul pret al produsulu vandut catre acelasi client?

multumesc anticipat!
Title: Re: intrebare
Post by: Serghei on December 18, 2013, 01:08:59 PM
vreau sa am programul pe 3 calc.
daca serverul unde "leg" cele 2 pc-uri sa spunem ca il opresc,celelate 2 pc-uri vor fi capabile de emitere facturi,chitante si alte operatii?(emitere facturi ma intereseaza pe mn in special).
-sper ca nu exista nici o problema daca acestea sunt conectate prin wi-fi.

Din moment ce ai oprit serverul unde e baza de date, logic ca nu o sa functioneze.

offtopic:pentru ca sunt nou ( prefer sa nu caut :))icefact tine minte ultimul pret al produsulu vandut catre acelasi client?

Nu poate sa retina pretul pt ultimul client, dar poti sa clonezi factura emisa catre acel client.
Title: intrebare
Post by: holyd123 on August 14, 2014, 11:41:52 PM
buna
se poate face ceva ca si in varianta sever sa apara butoanele:unelte -> Backup si restore ?
Title: Re: intrebare
Post by: Serghei on August 16, 2014, 12:19:48 PM
Da, o sa fie prevazuta si aceasta optiune.