ICE SOFT
May 19, 2012, 01:56:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Versiunea curentă a IceFact este 1.0.2.1 (29-Oct-2011)

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: eroare logo  (Read 291 times)
qhse
Newbie
*

View Profile
« on: October 28, 2011, 08:22:32 PM »

Buna seara,
Felicitari pentru acest serviciu (asta pt ca am citit intr-un alt post ca dvs. oferiti un serviciu, nu un soft, asa si este de fapt)
L-am instalat de 30 de min, l-am si testat, e o bijuterie si mai e si tare prietenos! Am o singura problema pana acum: incercand sa pun logo-ul firmei, am descoperit ca nu pastreaza culorile originale, mai exact dintr-o culoare maro in original, pe factura tiparita apare in albastru! Nu ca m-ar deranja (eu oricum o tiparesc monocrom), dar poate pe altii!
Totusi, in caz de nevoie, se poate modifica in vreun fel?
same
Administrator
Full Member

View Profile
« Reply #1 on: October 28, 2011, 08:27:11 PM »

Buna seara,
Felicitari pentru acest serviciu (asta pt ca am citit intr-un alt post ca dvs. oferiti un serviciu, nu un soft, asa si este de fapt)
L-am instalat de 30 de min, l-am si testat, e o bijuterie si mai e si tare prietenos!

Multumesc pentru aprecieri.

Am o singura problema pana acum: incercand sa pun logo-ul firmei, am descoperit ca nu pastreaza culorile originale, mai exact dintr-o culoare maro in original, pe factura tiparita apare in albastru! Nu ca m-ar deranja (eu oricum o tiparesc monocrom), dar poate pe altii!

Nu este normal sa se intample asa. Puteti sa-mi trimiteti logo-ul, sa vad care este problema?

Totusi, in caz de nevoie, se poate modifica in vreun fel?

La ce gen de modificari va referiti?
qhse
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: October 29, 2011, 06:23:36 PM »

Ma refeream la modificari necesare ca logo-ul sa fie afisat corect, in cazul in care ar fi fost vreo setare ca logo-ul sa fie afisat intr-o anumita culoare "by default".
Mea culpa, dar nu ma prind deloc cum sa trimit logo-ul Huh adica am vazut eu acolo "insert image" dar asta stiu ca presupune ca imaginea sa fie pe vreun site deja, gen imageshack sau altele.
same
Administrator
Full Member

View Profile
« Reply #3 on: October 29, 2011, 06:29:01 PM »

Nu exista vreo setare speciala, trebuie sa mearga direct.

Pentru a atasa o poza la forum, apasati "Additional Options...", dupa care apasati butonul din dreapta lui "Attach". Se selecteaza imaginea dorita si se apasa "Post".
« Last Edit: October 29, 2011, 06:44:12 PM by same » Logged
same
Administrator
Full Member

View Profile
« Reply #4 on: October 29, 2011, 08:58:44 PM »

Bug-ul a fost rezolvat in versiunea 1.0.2.1
qhse
Newbie
*

View Profile
« Reply #5 on: October 30, 2011, 10:04:11 AM »

Multumesc! Spor la treaba cu versiunile urmatoare!
same
Administrator
Full Member

View Profile
« Reply #6 on: October 30, 2011, 10:19:04 AM »

Multumesc pentru raportare.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: